Електрическото C40 Recharge разширява гамата на Volvo у нас

Цената стартира от 101 330 лв. с ДДС и включени 5 години гаранция

Volvo C40 Recharge

Volvo България

Volvo C40 Recharge

Н овото C40 Recharge е първият напълно електрически кросоувър на Volvo и второ попълнение към електрическото бъдеще на марката. До 2030 година шведската марка планира да е изцяло електрическа компания, а до 2040 - климатично неутрална.

Скандинавският кросоувър предлага пробег от над 430 км (по WLTP) и мощност от 408 к.с. Задвижването се гарантира от два електромотора, захранвани от батерия с капацитет 78 kWh батерия, която може да бъде заредена до 80% за около 32 минути на бърза зарядна станция. Има и версия с мощност 231 к.с. и предно задвижване.

Volvo България

Моделът се отличава с още едно качество: това е първият автомобил на компания, за производството на който не е използвана никаква кожа и е нагледен пример за лукс и предизвикателни дизайнерски решения. Екологичните решения не спират до тук, Volvo C40 разполага с нова усъвършенствана система за пречистване на въздуха в купето, предотвратява проникването на до 80% от опасните частици PM 2.5.

Новото C40 Recharge идва с една от най-добрите инфотейнмънт системи на пазара, базирана на Android и разработена съвместно с Google. С нея клиентите могат да разчитат на напълно интегрирани в автомобила Google приложения и услуги, като Google Assistant, Google Maps и Google Play. Неограничените данни позволяват превъзходна връзка. Освен това автомобилът е проектиран да получава актуализация на софтуера по въздуха.

Цената стартира от 101 330 лв. с ДДС и включени 5 години гаранция, Door to door услуга, както и Сервизен пакет за три години, покриващ безплатно регулярен сервиз и нормално износващи се консумативи (като дискове, накладки, пера на чистачките).

електромобили Volvo C40 Recharge Volvo