Audi затвори сферичното каре с пореден кросоувър

Activesphere Concept е бъдещ Allroad - електрически и автономен

,
Audi Activesphere Concept

, Audi

Audi Activesphere Concept

Audi показа силует на Activesphere Concept, който вече очаквахме. И очакваме като сериен модел с хоризонт следващата година.

Това е четвъртият автомобил от сферичната концепция на марката, като вече видяхме Skysphere, Grandsphere, and Urbansphere. Карето е заформено за точно година - първият екземпляр се появи през август миналата година.

Activesphere е нещо като купе-седан с излъчването и на SUV, не само благодарение на огромните си гуми.

Заявката е всички те да са електрически и автономни. Последното е препратка към интериорите им, в които ще има много повече свобода и функционалност.

Не се казва абсолютно нищо за техника, батерии и т.н. Но Audi посочва, че Activesphere ще бъде и офроудър. Значи бъдещ Allroad.

Да направим кратка равносметка. Skysphere е двуместен роудстър, доста стилен. Последва Gransphere - луксозен седан. Предпоследен се появи Urbansphere - ваноподобен кросоувър, който може да изпълнява таксиметрови и шатъл услуги.

И четирите бяха изложени на Седмицата на автомобила в Монтерей, Калифорния. Това си беше част от бъдещата гама на Audi, извадена на живо - засега концептуално.

Audi

Audi Audi Activesphere Concept Седмица на автомобила Монтерей