Само „телевизор” и волан в интериора на Tesla Model 3

defaultimg

netinfo

В ероятно Model 3 е един от най-дългоочакваните модели в автомобилната история. За него са се изписали безброй неща, но всичко до момента беше предимно в сферата на догадките и пожеланията. Ето най-после и първата качествена снимка на интериора на модела. Тя е дело на Thomas Preisler (публикувана във Фейсбук групата Tesla Model 3), който е заснел тестовия автомобил на връх Хамилтън.

Оставам вие да прецените дали този интериор ви допада или не. Моето мнение е твърдо Не. Не съм свикнал с автомобил, в който има телевизори, а не традиционните централни конзоли. То друго и няма: „телевизор” и волан. Под гигантския дисплей, в традиционния тунел между седалките има огромна ниша, а арматурното табло е абсолютно „голо”. Вижда се обаче процепът на вентилационната система. Това е по-интересното за мен, тъй като през цялата дължина на таблото минава въпросния вентилационен отвор, решение, каквото няма в никоя друга кола.

Thomas Preisler/Facebook

Предварителните данни сочат, че моделът ще стъпва върху шаси, изработено от стомана и алуминий. Очаква се Model 3 да може да предложи автономност от порядъка на 480 км. Това ще е топ версията на модела с батерии с капацитет 80 kWh. Моделът няма да получи модификация със 100 kWh, с каквито батерии разполагат Model S и Model X.

Thomas Preisler/Facebook

Дебютът на Tesla Model 3 е плануван за юли, а базовата цена на автомобила е около $35 000. До момента има приети над 440 000 предварителни заявки.

Четете още:

Project One на AMG е технологичен шедьовър

С концепта Серия 8 баварците прескачат в ново измерение

Европейците купуват 15% по-малко дизелови автомобили

Източник на статията: Vesti.bg

Тесла Модел 3 Тесла Model 3 Tesla Model 3