Дебели отстъпки и бонуси при поръчка на Citroen или Peugeot

Това обещава дилърът на двете марки у нас, но условието е тя да бъде направена в новия мултибранд център на „София Франс Ауто“ в столицата

София Франс Ауто център

SFA

П ървият търговско-сервизен център на „София Франс Ауто“ на столичния бул. Цариградско шосе премина пълно обновление и освен традиционната за дейността си марка Peugeot вече ще предоставя и пълен комплект услуги за клиентите на Citroen.

Комплексът следва мултибранд концепцията на Stellantis, предлагайки всички удобства за клиентите в модерна среда.

За преустройството и цялостното ребрандиране на комплекса са вложени 1,26 млн. лева. Те са били използвани за обособяването на шоурум на Citroen, пълна трансформация на шоурума на Peugeot, обновяване на складовите помещения, инсталации по цялата сграда, както и модернизиране на сервизната база, където ще се обслужват и ремонтират не само автомобили Peugeot и Citroen, но също така и Opel.

Открит през 1996 г. като първия собствен търговско-сервизен комплекс от ритейл мрежата на SFA, днес SFA Retail София-1 е едно от най-успешните дилърства на компанията и се очаква тази година да реализира над 800 продажби на нови и употребявани автомобили – вече включващи и марката Citroen.

Сред специалните предложения на дилърството са сервизните програми 4+ и 8+ в зависимост от годините на превозното средство, удължена гаранция Protect Plus, обратно изкупуване на настоящия автомобил на клиента (Buy-back) и замяната му с нов модел по избор.

Шоурумът на Citroen се простира на 245 кв.м от общо 1500 кв.м застроена площ. Акцент ще са новите Ami, C4, C4X и C5X.

SFA

Изцяло модернизираният шоурум на Peugeot, обхваща площ от 205 кв.м. В центъра е новият 408, скоро се очаква да се появи силно обновеният 2008, а към края на годината се чака и електрическият, напълно нов модел 3008.

По случай откриването на новия център от 8-и юни до края на месец септември всички клиенти ще получат специални подаръци при сервизиране, а при поръчка на нов или употребяван автомобил – отстъпки и бонуси до 7000 лева.

София Франс Ауто SFA шоурум