Volkswagen показа усмихнатия интериор на ID. Buzz

Премиерата е в сряда, германският концерн реши да ни "подгрее" допълнително

Volkswagen ID Buzz

Volkswagen

Volkswagen ID. Buzz

О фициалната премиера е в сряда, 9 март. Тази премиера ще може да се гледа наживо в интернет, и на сайта на Volkswagen има съобщение за това с линк.

И въпреки това германският концерн опита да ни подгрее още малко (дали беше възможно повече?), публикувайки първите снимки от интериора на новия ID. Buzz.

Volkswagen

Героят на пресконференцията на 9 март, дългоочакваният наследник на Bulli. Не се случва толкова често във Волфсбург да отделят такова внимание на свой модел, което подсказва колко много разчитат на него.

Какво имаме? Фото на салона, сниман отстрани, седалки с надписа ID. (като част от електрическата кохорта) и разни картинки, едната от които си е усмивка. Такова бе цялостното настроение, струящо от цветно маскирания Buzz още миналия месец, когато VW ни го представи за първи път.

Volkswagen

Интериорът показва вариант с 5 места - класически, но ще може да се конфигурира по много начини. Това е късата база, дългата така или иначе ще се появи догодина. Изглежда като приветливо място. Веселяшко.

Салонът ще се предлага със седем цвята и четири комбинации с два тона.

Volkswagen

LED осветление вътре с избор на 30 нюанса. Някои ретро елемента, паралелно с модерните дизайнерски решения. Материалите са от био продукти и такива, които се рециклират. Усещането някъде е за естествена кожа, макар и да не е.

Volkswagen

Пътническият и товарният Buzz излизат в продажба от есента, като производството вече е започнало в Хановер. Сега се настройваме за 9 март.

Volkswagen

премиера интериор Bullitt Volkswagen ID. Buzz Volkswagen