Умопомрачителни разходи за поддръжката на Bugatti Veyron

Пламен Георгиев,
Bugatti Veyron Black Bess

, Bugatti

Bugatti Veyron Black Bess

М ислите, че смяната на маслото на автомобила ви е скъпо удоволствие? Не че ги съжаляваме, но какво да кажат за това упражнение собствениците на Bugatti Veyron?! Рутинната за всички нас операция излиза на милионерите $25 000! Да, толкова струва смяната на маслото на предишния хипер автомобил от Молсхайм. За нас, простосмъртните, това се равнява на една нова Honda Civic.

Тези пикантерии разкрива Мани Хошбин (Manny Khoshbin), милионер в областта на недвижимите имоти и голям автомобилен колекционер. Мани не бива да бъде съжаляван за този разход, тъй като притежава два броя Veyron (Roadster, който може да видите във видеото, както и тунинговано от Mansory купе), а скоро очаква доставката на Chiron. Все пак цифрите са много впечатляващи, заради което ви разказваме за тях.

Детска радост на цената на Toyota Camry

30 бройки по 3,5 млн. евро парчето

Bugatti препоръчва смяната на гуми да става на всеки 2 до 3 години, което е разход в размер на $38 000, разказва Хошби. Към тях може да се добавят $50 000 за джанти, които трябва да се сменяват на всеки 16 000 км (10 000 мили), за да се закръгли сумата на $100 000 за един консуматив. При положение, че въпросният автомобил няма други проблеми.

Тук веднага ще кажете, че този човек не бива да му се съчувства, което и не правим. Просто показваме едно любопитно видео. Вижте го.

Първото 3D дигитално приборно табло е дело на българи, внедрява се в Peugeot 208

Mercedes откри луксозен бутик в столичен МОЛ

Полша въвежда високи субсидии за евтини електромобили

Източник на статията: Vesti.bg

Bugatti Bugatti Veyron