Стартира единадесетото издание на BMW и MINI ЕКСПО

В рамките на 4 дни (от 15 юни) в „Интер Експо Център” ще бъдат изложени всички най-нови продукти на двете марки

BMW и MINI ЕКСПО

BMW България

С пециализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО отваря врати за единадесети път. В рамките на 4 дни от 15 до 18 юни в зала 4 на „Интер Експо Център” посетителите ще могат да се запознаят с новостите в актуалната гама на BMW, MINI и Motorrad, включително премиерите на обновените BMW X5 и BMW X6, първото BMW XM и новото М2.

В рамките на изложението се представят и програмите за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium Selection и MINI NEXT.

Изложението е част от стратегията на BMW Group България да създава допълнителни възможности за контакт със своите настоящи и бъдещи клиенти и почитатели на марките. В него участват всички търговски партньори на BMW Group от цялата страна.

По време на изложението на едно място могат бъдат преминати всички етапи за покупката на нов или сертифициран употребяван автомобил, включително пробно шофиране, одобрение за лизинг, обратно изкупуване и оценка на място от независим оценител – ДАТ България.

Традиционно по време на изложението BMW Financial Services ще предлага, специални условия, както и бързо одобрение за финансов и оперативен лизинг.

Работното време на BMW и MINI ЕКСПО е от 10:00 до 19:30 часа, входът е свободен.

BMW и MINI ЕКСПО BMW