Макрон пое президентството заедно с DS 7 Crossback

defaultimg

netinfo

О т три години в Русия се разработва проектът „Кортеж”, черешката на който ще е президентската лимузина, с която Владимир Путин трябва да поеме (за кой ли път) властта в Русия през 2018 г. А изборите са още далеч. Във Франция те минаха наскоро, а президентът не бе предварително избран. Преди дни той встъпи в длъжност на борда на далеч не толкова крещящо превозно средство, колкото ще е това на Путин. Но със сигурност много по-технологично. Еманюел Макрон избра за свой превоз по време на церемонията новия кросоувър на DS — DS 7 Crossback. С него Макрон мина по Елисейските полета.

Официалните продажби на DS7 Crossback в Европа ще започнат след няколко месеца. За церемонията автомобилът е бил леко модифициран: той е получил подвижен покрив и бронировка. През 2012 г. DS 5 бе избран за церемонията по встъпване в длъжност на Франсоа Оланд.

Кросоувърът DS 7 Crossback е изключително модерен и технологичен. Построен е на модулна платформа, оборудван със светодиодни фарове, въртящи се на 180 градуса, система за нощно виждане, а също адаптивно окачване с камера, „разчитаща” неравностите на пътя и предварително регулираща твърдостта на амортисьорите на всяко отделно колело.

Моделът се предлага с мотори с мощност от 130 до 230 к.с. (три бензинови и два дизелови), както и с хибридна конфигурация, чиято мощност е 300 к.с. Всички агрегати работят съвместно с новата 8-степенна трансмисия.

Четете още:

Toyota финансира създаването на летящ автомобил

Китайският Nio EP9 детронира Huracan Performante на „Зеления ад”

Bentley ще прави „веган” интериор

Източник на статията: Vesti.bg

Еманюел Макрон DS 7 Crossback