BMW представя бъдеще в сегашно време

За първи път на изложение в Бъгария посетителите на автосалона могат на видят четири нови модела на марката

BMW на Автосалон София 2022

BMW

"Бъдеще. В сегашно време." Това е мотото на представянето на BMW Group на Автомобилен салон София 2022. В рамките на изложението от 3 до 12 юни 2022 г. посетителите ще могат да се възползват от най-добрите условия за покупка и гъвкаво финансиране за годината.

Експозицията в зала 3 на “Интер Експо Център” отбелязва 50-тата годишнина на BMW M с богато разнообразие от вълнуващи performance и high performance модели обозначени с най-мощната буква на планетата.

За първи път на изложение посетителите ще видят BMW M4 Competition Купе с M xDrive, BMW Серия 2 Купе М40i и обновеното BMW X3 M Competition, както и първият изцяло електрически модел на M GmbH новото BMW i4 M50i.

Обозначена с М е националната премиера на новото BMW Серия 8 Гран Купе xDrive M50. Обновяването на BMW Серия 8 е само началото на всеобхватно обновяване в луксозния сегмент на BMW, което още през 2022 г. ще постави нови стандарти насочени към бъдещето възможности за наслада на най-високо ниво от радостта от шофирането, уникалния комфорт при пътуване и дигиталните изживявания.  

BMW

За първи път пред българската публика ще дебютира новото BMW iX M60. То комбинира последователно насочена към устойчивостта автомобилна концепция с дизайна на модерен Sports Activity Vehicle и вълнуващо динамични характеристики на пътя и  олицетворява най-доброто от трите свята на BMW i, BMW X моделите и BMW M GmbH. То е първият създаден изцяло за електрическо задвижване модел на M GmbH.

BMW

С BMW i4 чисто електрическата мобилност достига до ядрото на марката BMW. BMW i4 е Гран Купе с 4 врати и съчетава пространствения комфорт и практичността на тази автомобилна концепция с типичния за марката спортен дух и убедителния и при дълги пътувания пробег.

BMW

Посетителите на Автомобилен салон София 2022 ще имат възможност да видят само няколко седмици след въвеждането му на пазара и новото BMW Серия 2 Актив Турър. Второто поколение на модела на спортния всестранен талант в премиум компактния сегмент се отличава с подчертано динамичен и изразителен дизайн в ясния език на формите на BMW.

Неговият фундаментално модернизиран интериор съчетава гъвкавите възможности за ползване с модерна геометрия и BMW Curved Display в стила на BMW iX. Освен това новото BMW Серия 2 Актив Турър е и пионер по отношение на иновациите при задвижването, асистиращите системи, управлението и свързаността.

Новото BMW Серия 2 Купе е олицетворение на една особено концентрирана форма на спортния дух – с последователно насочената към динамиката автомобилна концепция, атлетичeн дизайн, мощни двигатели и висококачественото окачване. Едва ли има друг модел, който толкова ярко да олицетворява спортния произход на марката BMW и класическата радост от шофирането като BMW Серия 2 Купе.

BMW

Акцент в представянето на MINI на Автомобилен салон София 2022 ще бъде изцяло електрическото MINI Cooper SE. То комбинира устойчивата мобилност с характерната за MINI радост от шофирането, изразителния дизайн и премиум качеството. Спонтанното разгръщане на мощността на електромотора със 135 кВт/184 к.с., типичното за марката предно задвижване и иновативната система за контрол на стабилността с високотехнологичен контрол на сцеплението осигуряват на новото MINI Cooper SE особено интензивно изживяване от неподражаемата, позната като Go-kart усещане пъргавина.

Специфичната за модела литиево-йонна батерия осигурява пробег от 235 до 270 км. Високоволтовата батерия е монтирана ниско в дъното на автомобила, в резултат на което няма никакво намаляване на вместимостта на багажника в сравнение с MINI 3 врати с конвенционално задвижване.

BMW Motorrad присъства с особено вълнуващото BMW M 1000 RR - първият M модел на BMW Motorrad, базиран на S 1000 RR (накратко RR). Марката остава в вярна на философията на най-мощната буква в света: M означава успехи в моторните спортове и вдъхновение от върховите характеристики на най-фокусираните към управлението BMW модели. Машина предназначена за клиентите с особено високи изисквания към динамиката, ексклузивността и индивидуалността.

Mini Pat Moss edition BMW София 2022 моторшоу 2022 Автосалон София 2022 Автосалон 2022