24 са каратите в чистото злато, 24 са месеците, които навърши CarMarket

24 са и кадрите в секунда, затова нашият поглед е твърдо насочен към видео съдържанието при представянето на новите модели

,
Рожден ден carmarket

CarMarket.bg

24 са и часовете в надпреварата за издръжливост в Льо Ман, през които машина и пилот трябва да извадят най-доброто от себе си и съотборниците си, за да финишират, а в даден момент да започнат да гледат и към победата.

За нас победата винаги се е измервала в изграждането на аудитория, която да търси информираност по автомобилната тематика от CarMarket.bg, но и да търси мнението ни, когато става дума за проучване на всички възможности преди закупуване на нов автомобил.

Стремим се да бъдем полезни и със съвети за употребяваните автомобили, на които се пада огромна част от всички тези 3,1 млн. леки автомобила, които се водят на отчет в КАТ.

Това, на фона на безпрецедентната трансформация, през която преминава автомобилната индустрия ни поставя в уникалната позиция за развитие в един от най-интересните моменти от тези над 130 години, в които автомобилът е този, който движи света напред. Защото, ако преходът от коня към автомобила е бил воден единствено от логиката на човешкото развитие, днес в уравнението са силно намесени и политиците, а това прави ситуацията доста интересна от наша гледна точка, но несигурна от гледната точка на производителите.

Претенциите ни са да представяме неутралната гледна точка, за да може, както е казал народният гений, всеки един от вас сам да си прецени.

За нас остава нелеката задача да останем в крак с технологиите, които навлизат все повече в индустрията и до 2030 г. се очаква да носят около $1,5 трилиона допълнителен приход за световната автомобилна индустрия.

За нас остава да отговорим и на различните начини за комуникация, а именно повече видео съдържание, повече комуникация през социалните мрежи. Това ще стане по установените към момента начини, но и чрез подготвени от нашия екип специални проекти, акцент сред които е „Опознай България с електромобил”.

Темата за електрификация е най-актуалната в момента за индустрията, затова ние сме подготвили доста интересен и задълбочен формат за представяне на електрически модел, съпроводен и с полезен сторителинг, важна част в опита да се привлече потребителското внимание.

А в това спокойно можем да се похвалим, че сме на прав път, защото статистиките показват все по-голяма продължителност на сесиите на нашия сайт от вас, читателите. Причината, надяваме се, е скрита в задълбочения прочит на всяка тема, която засягаме ежедневно. Без значение дали говорим за темите, свързани с родината ни, които предизвикват най-голям интерес, дали говорим за модерното и новите тенденции, дали анализираме моментната картина на автопазара или се връщаме към носталгичните времена на съветското минало и колите, за които се чакаше по десетилетие, акцентът ни винаги е поставен върху съдържанието, което да задържи вашето внимание.

На този фон появата на CarMarket.bg в портфолиото на „Нет Инфо” бе повече от логично попълнение във вертикалите на най-голямата интернет компания на българския пазар.

Днес ще разрежем тортата, но това не значи, че ще спрем с играта, която няма край, защото за стойностното съдържание винаги ще има място в нашия живот. Още повече, че тепърва навлизаме в ерата на AI и Chat GPT.

Carmarket.bg рожден ден