Renault обнови електрическия ZOE

Новостите са козметични, като ZOE вече се предлага в новите версии evolution и iconic

Renault ZOE 2022

Renault

Е лектрическият градски модел Renault ZOE вече се предлага с нови покрития, нива на оборудване и екстериорен шистовосив цвят.

Ниво на оборудване evolution разполага стандартно с активен спирачен асистент, система за разпознаване на пътни знаци, предупреждение при напускане на лентата и система за поддържане на лентата. Клиентите продължават да разчитат на AC 22 kW зарядно устройство, което позволява възстановяване на енергията до 3 пъти по-бързо в сравнение със сходни конкуренти. Комфортът е гарантиран със задни паркинг сензори, карта „Свободни ръце“ и автоматичен климатик. 7-инчовият мултимедиен екран е с възможност за смартфон репликация и вградена навигационна система. Екстериорът e обновен с антена тип „перка на акула“ и нови 16-инчови джанти Eridis. ZOE evolution се предлага на цена от 69 500 лв. с ДДС.

Renault

Високото ниво на оборудване iconic включва нови 17-инчови тъмни джанти с акценти в контрастиращ цвят. Детайли в златист цвят са интегрирани в предната решетка и около фаровете за мъгла, а в долната част на вратите има нов страничен стикер. В интериора ZOE iconic се предлага с тапицерия от рециклирани материали с нов дизайн за седалките и таблото. Мултимедийният екран е в своята по-голяма версия от 9,3-инча и е с вградена навигация. Цената на ZOE в ниво на оборудване iconic започва от 73 500 лв. с ДДС.

Renault Renault ZOE