Разпродаден за 18 минути и 28 секунди

За толкова бяха пласирани 50-те броя на специалната серия Citroen My Ami Buggy

Citroen My Ami Buggy

, Citroen

Citroen My Ami Buggy

З а 18 минути и 28 секунди са разпродадени 50-те броя Citroen My Ami Buggy, обяви компанията. Става въпрос за лимитираната серия на градския мъник Ami, предназначена само за Франция. За жалост.

Продажбата е стартирала вчера на сайта на Citroen в 12 часа местно време. И е продължила колко човек да изпие едно кафе. Марката казва, че за това време интерес са заявили почти 1800 души.

Най-бързият клиент е успял да го поръча и плати за 2:53 мин.

Обикновено четем такива новини за скъпи и редки автомобили, но не е трудно човек да проумее качествата и доброто приложение на My Ami Buggy.

50-те возила ще бъдат доставени през август, добавя Citroen.

Ami беше сред премиерите на столичния автосалон по-рано този месец. Той определено привлече вниманието заради своята практичност. В девет европейски страни, в колкото бе наличен досега, са изтъргувани 21 хиляди екземпляра от април 2020 г.

Негов събрат е Opel Rocks-e, а в бъдеще вероятно и FIAT Topolino.

My Ami Buggy явно е насочен повече за използване извън града, например за по-леки преходи в гората. Или на лов. И за плаж, разбира се. Но не и за оф-роуд. По-скоро да си го имате на вилата или морската къща.

Покривът се сваля лесно - частично или изцяло, направен е от от водоустойчива материя. Покрай пластмасовото “тяло” има някои метални елементи - като за по-пресечена месност.

Гумите са 14-инчови. Пробегът - около 70 км. Батерията е познатата 5,5 кВч с електрически мотор с мощност 8 к.с.

Citroen

разпродажба Citroen Ami Citroen My Ami Buggy Citroen