Звезда от Street Outlaws: Fastest In America загина след драг рейс по време на снимки

Раян Фелоус е намерил смъртта си по време на снимки за телевизионното риалите във Вегас

Пламен Георгиев,
Раян Фелоус

YouTube / Instagram

Р аян Фелоус, водещ и състезател в телевизионното риалити Street Outlaws: Fastest In America по Discovery, загина по време на снимки край Лас Вегас. Фелоус е участвал в драг състезание със златист Nissan 240Z. Шоуто е снимало край столицата на хазарта в неделя рано сутрин. TMZ съобщава, че това е била осма от девет гонки, която е трябвало да бъде заснета този снимачен ден.

Силно модифицираният 240Z е излязъл от контрол близо до финалната линия, колата се преобръща и се запалва. За съжаление стоящите наблизо хора не са успели да измъкнат Фелоус от автомобила. TMZ има снимка от инцидента, на която автомобилът е обхванат от пламъци и сякаш е обърнат по таван. Все още няма яснота за причината за катастрофата.

Франчайзът Street Outlaws започва с шоуто Street Outlaws: Memphis през 2013 г., след което се разраства и включва и други шоу програми, включително No Prep Kings и Fastest in America, за което 41-годишният Фелоус снима до фаталната катастрофа.

Fastest in America е в своя трети сезон. Шоуто проследява осем състезателни екипа, които подготвят своите драг бегачки и се състезават един срещу друг за голямата награда от $100 000.

По-рано тази година звездата от шоуто JJ Da Boss и съпругата му Триша участваха в катастрофа отново по време на снимки за шоуто. За щастие без фатален край, но Триша влиза в болница.

телевизионно шоу риалити Раян Фелоус Street Outlaws: Fastest In America