Зелено-бял Lamborghini Urus в чест на Свети Патрик

Освен ако не сте отличник в живота, имате нужда от 4-листна детелина, за да притежавате тази кола

Lamborghini Urus Carlex Design

Carlex Design

С тудиото за луксозни автомобили Carlex Design показа този Lamborghini Urus точно в деня на Свети Патрик, който отмина.

И да - не е изненада, че е в зелено и бяло, цветовете на Ирландия. Едно е сигурно, четирилистна детелина няма да стигне, за да си го купим. След нея ще трябва да дойде голяма печалба от тотото или наследство.

Двуцветната боя доста привлича вниманието и пасва - поне според нас. Горната част е в “перлено бяло”, докато долната - в “състезателно зелено”. Боите са нанесени с ефекта на ръчна четка, което създава хоризонтални линии, придавайки динамика, необичайна за този тип луксозни возила.

Carlex Design

Там, където цветовете се преплитат, боите леко се наслагват една върху друга все едно наистина с четка. По предния капак има ивица, придаваща състезателен характер.

Зеленият нюанс продължава върху колелата, които са с 16 спици около зелена главина с логото на Carlex Design в центъра. То може да се намери още на С-колоната на Urus и на капака.

Зелено-бялата тематика продължава и навсякъде другаде по автомобила, дори върху прозорците, които са тонирани в зелено. Контрастните цветове са използвани и в интериора.

Carlex Design

Перленото бяло личи в горната част на салона, включително облегалките на седалките, централния подлакътник и по-голяма част от таблото. Надолу властва зеленото, такива са тапицериите.

Перфорирана кожа покрива седалките, докато пълнозърнеста украсява подложките, подлакътниците, а зелената алкантара може да се намери на горната част на таблото, както и в основата на прозорците.

Carlex казва, че дизайнерите му са се опитвали да създадат смел, но не пресилен Urus, използвайки двата тона, за да подчертае спорт и лукс. По техниката на луксозното возило няма промяна.

Цената не се казва, но за тунер като Carlex Design това не е изненада. Ако ще си купувате кола от там се подразбира, че нямате нужда от четирилистна детелина. Вече сте я открили.

Carlex Design Lamborghini Urus