Manhart форсира Porsche Cayenne Coupe Turbo и го боядиса подходящо

Максималната мощност е близо 800 к.с., променен е ауспуха

Manhart Cayenne CRT 800

Manhart

Г ерманската тунинг компания Manhart Performance се похвали с поредното си помпозно творение - Porsche Cayenne Coupe Turbo с максимална мощност от 796 к.с. и 1090 Нм макс. въртящ момент.

За сравнение редовият Cayenne Coupe Turbo е с 541 к.с. и 770 Нм.

За целта са използвани изцяло нови турбини и интеркулър. Както и ECU софтуер, който обединява процеса и довежда замисъла докрай.

Променена е и изпускателната система, за да има ефект върху звука. Особено крайната тръба, която е с увеличен диаметър, а клиентът има избор - за керамично или карбоново покритие.

Manhart

Manhart предлага изпускателни тръби с 200-клетъчни каталитични преобразуватели и заместващи тръби за филтъра за твърди частици. Те обаче нямат одобрение от TUV, така с тях возилото може да се продава само извън Германия.

Окачването е свалено с 35 милиметра надолу.

Стигаме до боята - в черно и златисто. Цвят, който пасва просто прекрасно за някои вкусове в страни като България, а също така в Близкия изток. Няма нищо случайно. Златистото личи като акцент на няколко места, като изключим големите ивици по средата и отстрани.

Тунинг компанията пояснява, че скоро ще сложи карбонов спойлер отпред и заден дифузьор - тук ги няма. Джантите са 22-инчови, а колелата имат по 10 спици.

Цена не е обявена, но винаги можете да се свържете с фирмата. Отговорите при интерес обикновено идват бързо и акуратно.

Manhart

Porsche Cayenne Coupe Turbo Manhart Performance Тунинг