"Ленд Роувър" показа снимки на новия си модел

Ленд Роувър показа снимки на новия си модел

, Ланд Роувър/Автопрес 2001

"Ленд Роувър" показа снимки на новия си модел

"Ланд Роувър" разпространи първите официални снимки на изцяло новото попълнение в модификационната гама на класическия си модел "Рейндж Роувър".

Компактният луксозен всъдеход ще се нарича "Рейндж Роувър Ивоук" и ще се присъедини към "Рейндж Роувър" и "Рейндж Роувър Спорт" през следващото лято.

Новият модел е най-малкият и най-лек "Рейндж Роувър", който някога е произвеждан.

Бъдещите собственици на автомобила ще имат възможност за избор между версия с две и с четири задвижващи колела.

Изцяло новият "Рейндж Роувър Ивоук" е важна стъпка за бъдещия успех и развитие на марката, шефът на компанията Фил Пофам.

"Клиентите могат да бъдат сигурни, че автомобилът ще бъде върхов, луксозен и също толкова специален, като всеки един "Рейндж Роувър".

Неговият спортен външен вид и уникални качества ще отворят вратата на компанията за нова група потребители, които до момента може би не са обмисляли варианта за покупка на наш автомобил, коментира Пофам.

"Ивоук" ще има световна премиера по време на международното автомобилно изложение в Париж в началото на октомври.

Очаква се да бъде пуснат в продажба през лятото на следващата година. 

По време на тържеството за 40-ия рожден ден на марката в Лондон бе обявено, че бившата певица от "Спайс Гърлс" Виктория Бекъм е назначена за творчески директор в компанията.

Съпругата на бившия капитан на английските футболни национали заяви, че е много развълнувана от новия си пост и няма търпение да започне работа.

Беше ми предоставена невероятна възможност, коментира Виктория, която ще работи по специална модификация на "Ивоук", който по думите й бил удивителен автомобил.

Източник на статията: Vesti.bg