„Кръцни/срежи” в гамата на Audi

Малко промени във външността и повече оборудване за Audi A1, A4 allroad quattro, Q7 и Q8

Audi A4 allroad quattro

Audi

Audi A4 allroad quattro

З а новата моделна година от Audi за подготвили няколко козметични промени за четири свои модела.

Audi A1 citycarver се преименува на Audi A1 allstreet. Компанията смята, че това е достатъчно и тук други новости няма.

За Audi A4 allroad quattro се предлага нов пакет оборудване: Black Pro Optics. Той дава възможност за допълнително индивидуализиране на автомобила. Пакетът включва рамки на стъклата, външни огледала и ауспуси в черен гланц. Освен това вертикалните елементи и предната радиаторна решетка, вложката на задния дифузьор и декоративната лайстна в задната врата между светлините са изпълнени в черен гланц.

Предлагат се и рейки на покрива в черно. Стандартната броня се предлага в матово текстурирано сиво, но клиентите могат да изберат и в контрастното лаково покритие Manhattan Grey Metallic. Освен това новите лакови покрития Chronos Grey и District Green Metallic обогатяват и без това богатата цветова палитра.

В луксозния клас двата SUV автомобила Q7 и Q8 също се освежават леко. Три нови екстериорни цвята се предлагат като част от промяната в моделната година. Новите металически Satellitsilver, Waitomoblue und Tamarindbrown заместват досегашните Florettsilver, Galaxisblue und Barriquebrown в богатата цветова палитра.

В интериора и двата модела стандартно получават елегантни контрастни шевове на арматурното табло, а наборът от интериорни елементи също е обновен.

Audi Q6 E-Tron