Honda показа поредното парче от пъзела, наречен CR-V

Тази снимка разкрива напълно интериора на новия модел, чийто дебют очакваме на 12 юли

Honda CR V

Honda

П рез седмица се появява информация за неспиращите тестови процедури на Civic Type R. Останалите фенове на Honda следят с нетърпение доста дългата вече подгряваща кампания за шестото поколение на CR-V.

По принцип не обръщаме много внимание на този род „новини”, но сега ще направим едно изключение. А причината за това е доста прозаична. Преди дни писахме за най-продаваните модели през 2021 г. Втората позиция в сегмент SUV се полага именно на Honda CR-V с 903 000 продажби, което му отрежда и трето място в генералното подреждане по продажби след Toyota RAV4 и Corolla.

Този факт ни кара да ви представим интериора а и този колаж на предницата и задницата на автомобила, които дават много ясна представа как ще изглежда автомобилът отвън.

Honda / Carmarket.bg

Разбира се американският и европейският модел винаги са се различавали по някои нюанси, вероятно сега ще е същото, но въпреки всичко визията вече е ясна. Остава да го видим и в окончателен вариант на 12 юли, когато ще бъде представен.

От снимката се вижда, че моделът следва минималистично оформление на арматурното табло и кацнал отгоре му голям дисплей. Вероятно моделът е топ оборудване, за което можем да съдим по кожения салон, оранжевите контрастиращи шевове и декорацията „пчелна пита” по таблото.

Honda Honda CR-V