"Фолксваген" разкри мъника Up!

Фолксваген разкри мъника Up

, Автопрес 2001/Фолксваген

"Фолксваген" разкри мъника Up!

"Фолксваген" разпространи подробности и снимки на изцяло новия си компактен модел Up! От компанията настояват, че дългият 3,54 м автомобил ще бъде достъпен за всеки.

Серийната версия на Up! ще бъде представена за първи път по време на автосалона във Франкфурт през втората половина на септември, а продажбите му ще започнат три месеца по-късно.

VW Up! ще се предлага в три основни версии, съобразени със съответните потребителски желания и възможности- базовата Take up!, Move up! и High up!

Моделът ще дебютира на пазара с ново поколение еднолитров трицилиндров двигател в две мощностни версии- 60 и 75 к.с., които обещават разход на гориво от съответно 4,2 и 4,3 л на 100 км.

От "Фолксваген" са предвидили и задвижавщ агрегат на газ, който идва с мощност от 68 конски сили, а през 2013-та г. Up! ще получи и електрическа версия.

С основни габарити дължина 3,54 м, ширина 1.64 м и височина 1.48 метра, Up! е първият представител на своя сегмент, който ще се предлага със система за автоматично задействане на спирачната система в случай на опасност от удар с превозно средство отпред.

Багажното отделение на мъника е 251 л, а при необходимост и след сгъването на облегалките на задните седалки, свободният обем нараства до 951 л.

Източник на статията: Vesti.bg

нов модел Up! Фолксваген