BMW опакова XM във велур и излезе на червения килим в Кан

BMW XM Mystique Allure е вдъхновен от супермодела Наоми Кембъл, създаден е с помощта на ексклузивни материали от света на висшата мода и е с уникален саундтрак от Ханс Цимер

BMW XM Mystique Allure и Наоми Кембъл

, BMW

BMW XM Mystique Allure и Наоми Кембъл

BMW XM Mystique Allure е най-новият продукт от сътрудничеството между BMW и Наоми Кембъл. Супермоделът представи единственото по рода си творение, вдъхновено от нея, пред публика от избрани гости, преди да се отправи с автомобила към червения килим пред Palais des Festivals et des Congrès.

Това е третата поредна година, в която BMW е официален автомобилен партньор на филмовия фестивал в Кан. Сътрудничеството включва повече от 200 автомобила за екслузивни трансфери.

BMW XM Mystique Allure е първият автомобил в историята на марката, проектиран с помощта на материали от индустрията на висшата мода.

Вдъхновен от любимия цвят на Наоми, екстериорът на автомобила се отличава с дълбоко наситен ултрамаринов нюанс, подчертан от бляскаво матово покритие.

Всички повърхности в интериора, включително M Lounge отзад, са покрити с лилаво кадифе.

Смелият външен вид на BMW XM Mystique Allure се допълва от отличителен акустичен характер. В основата му е персонализирана адаптация на BMW IconicSounds Electric, разработена като част от сътрудничеството между BMW Group Sound Design и композитора на филмова музика Ханс Цимер.

BMW XM Mystique Allure Наоми Кембъл канцерогенни химикали