Приложението Waze вече е налично за Volvo

То предлага най-доброто навигиране в реално време, преизчисляване на маршрута и предупреждения за трафик

Валентин Маринов,
Waze Volvo

Volvo

Н авигацията Waze вече е достъпна за всички автомобили Volvo по целия свят с вграден Google.

Най-доброто навигиране в реално време, преизчисляване на маршрута и предупрежденията на Waze са достъпни след изтегляне на приложението от Google Play Store във във вашия автомобил.

Waze ви помага да направите ежедневното си пътуване по-лесно, като избягва проблемите и разсейването, свързани с телефона, същевременно продължава да предлага отличните функционалности, които сте свикнали да очаквате от приложението на мобилния телефон.

Използвайки повече от централния екран в потребителския интерфейс на Volvo, навигацията е по-удобна, по-голяма и по-ярка.

Продължаваме да разширяваме нашето портфолио с приложения, за да предоставим повече опции и предимства на нашите клиенти, позволявайки им да персонализират своя автомобил, казва Ерик Северинсън, глобален ръководител на програми за нови автомобили и оперативна стратегия на шведската марка.

- Ангажираме се с непрекъснатото подобряване на изживяването в автомобилите Volvo чрез наш вътрешно разработен софтуер и сътрудничество с технологични компании като Google и Waze.“

Развълнувани сме да обявим нашето сътрудничество с Volvo Cars, тъй като собствениците на техните автомобили по целия свят вече имат достъп до най-доброто от навигацията в реално време и предупрежденията за трафик на Waze, чрез информационно-развлекателната система на автомобила“, каза Арон ди Кастро, Директор маркетинг и партньорства в Waze.

навигация приложение Waze Volvo