Renault е първата марка, която интегрира Waze в мултимедийната си система

Waze се предлага за новите Austral и Megane E-Tech Еlectric, оборудвани с екрана OpenR и мултимедийната система OpenR Link с интегриран Google

Пламен Георгиев,
Waze

Renault

„Пусна ли Waze?” Този въпрос е първият, който задавам или получавам, когато тръгна на път. За незаменимостта на Waze по време на път говори и фактът, че само във Франция месечно приложението се използва от 20 млн. шофьори.

Верният навигатор с подсказки за полицейско присъствие става неразделна част от новите модели на Renault. Водачите им ще са първите, които ще могат да използват и разчитат на функциите Waze директно от екрана OpenR, без да се налага да използват за това смартфона си.

Интеграцията на Waze в мултимедийната система OpenR Link, която предлага и Google интеграция, предлага повече комфорт и безопасност. Всички останали функции и музикални източници остават достъпни по време на използване на Waze. Приложението вече се предлага за новите Austral и Mégane E-Tech Еlectric, оборудвани с екран OpenR и OpenR Link интерфейс с интегриран Google.

Клиентите могат да изтеглят приложението Waze за OpenR Link или директно от Google Play през интерфейса OpenR Link, или чрез приложението My Renault.

Waze Renault 5 Turbo 3E навигация