Половинката на Кристиано Роналдо го зарадва с Rolls-Royce Dawn (видео)

Джорджина похарчи сериозна сума от парите на любимия си за подаръци за Коледа

,
колаж Роналдо Ролс

Instagram

Н апоследък на Кристиано Роналдо не му върви много. Остана без клуб - най-вече по свое желание. Изглежда, че поне на този етап няма да се сбъдне намерението му да играе в Шампионската лига и да се бори за титли, защото е пред подпис със саудитския “Ал Насър”. Там, ако не друго, ще го позлатят.

Отпадна рано с Португалия на Световното, като и там не му се получаваше. Остана резерва, скара се с треньора, капризничеше, напускаше рано терена…

Друго си е обаче човек да има жена до себе си, която да знае как да го подкрепи в труден момент. Макар и… с неговите пари.

За Коледа футболното величие получи кабриолет Rolls-Royce Dawn, чиято стойност е поне 250 000 паунда. Джорджина, половинката на “седмицата” публикува видео в Инстаграм, на което светът придобива представа как е организирала цяла церемония за коледните подаръци в семейството си. С нает Дядо Коледа.

Най-големият дар е в края, като Роналдо, Джорджина и някои от децата им сядат в луксозната кола, а Кристиано вдига подвижния покрив. Постовете в социалните мрежи са съпроводени с любовни думи.

А и други от фамилията получиха подаръци на колела - два дъщерите подкараха скъпи велосипеди. А най-големият син - Кристиано-младши, седна в геймърски стол на Lamborghini.

Rolls-Royce Dawn затваря последната си година в производство. Очаква се в близко бъдеще той да бъде заменен от кабриолет, който произлиза от показания наскоро електрически Spectre.

Не е лесна задача Кристиано Роналдо, който е автоманиак, да бъде изненадан с кола. Неотдавна той получи своя екземпляр Bugatti Centodieci. Има само 10 произведени.

Rolls-Royce Dawn подарък Коледа Кристиано Роналдо Rolls-Royce