Бодигард на Роналдо потроши Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse за 2,1 млн. евро

Инцидентът е станал в Майорка, където звездата кара семейна почивка

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse

, Bugatti

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. Снимката е илюстративна.

Е дин от бодигардовете на Кристиано Роналдо направи катастрофа с неговия Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse, пише британският в. “Дейли мейл”.

Цената на возилото е около 2,1 млн. евро.

Това е станало по време на семейна почивка в Майорка, където футболистът и семейството отдъхват преди старта на новия сезон.

Според изданието Роналдо се е движел в конвой, като у управлявал друг автомобил или е бил возен. Бодигардът явно е надценил възможностите си и е влязъл с много висока скорост в завой, като налетял на тухлена стена.

Той е слязъл от бутиковата кола и продължил с останалите, като е оставил други от антуража на звездата да се оправят с полицията. Има снимки, на които се виждат пораженията по автомобила.

Още същия ден колата е преместена и покрита, като се очаква скоро да бъде транспортирана за поправка от Bugatti. Личи, че ремонтът ще е сериозен, но Роналдо не е за жалене - има финансовите възможности да си го позволи.

Няма пострадали хора, като бодигардът е поел вината за инцидента, се казва още в информацията.

Кристиано специално е транспортирал колата в Майорка, както й Mercedes G-Class. Той има завидна колекция, като очаква тази година да получи платения още преди години Bugatti Centodieci.

По-рано тази година Роналдо се сдоби с Aston Martin DBS Superleggera. Той притежава над 10 ексклузивни автомобила, като поне два от тях са Bugatti.

Дейли мейл

Bugatti 57 S катастрофа Майорка Кристиано Роналдо Bugatti Veyron