Няма нещо, на което един влогър да не е готов за повече кликове (видео)

Уверяваме ви, феновете на електромобилите и Tesla със слабо сърце не трябва да гледат това, ще сънуват кошмари седмици наред

Пламен Георгиев,
WhistlinDiesel влогър

CarMarket.bg/YouTube

В YouTube изобилства от канали, които привличат зрители с луди изпълнения, каскади и разрушения. Но стане ли въпрос за лудории, при това доста добре замислени, WhistlinDiesel определено излиза на преден план. С този луд янки ви запознахме, когато представихме видеото му с наименование: „Купих се Ferrari за $400 000, за да го унищожа”. Каква е последната му изцепка? Да шофира Tesla Model 3 с главата надолу, но докато стигне до този момент е дори по-интересно, защото показва доста от проблемите на въздесъщата Tesla.

WhistlinDiesel показва какво се случва, докато караш на „Автопилот”, тества сглобката, надеждността, минава с Model 3 през гаражна врата, кара със скоба на гумата, с моторна резачка разрязва задната тапицерия...

След няколко шеги за зареждането на електромобилите, екипът най-после стига до монтирането на огромни железни колела върху Model 3. Още по-интересно е, че след като събира погледите на всички по пътищата, с един багер обръща возилото с тавана надолу.

Ясно е, че да видиш Tesla с тавана надолу е доста странна гледка, затова и целта на Коуди Детуилър е изпълнена успешно. А ако си мислите, че това е най-голямата лудост, то просто изчакайте финала на видеото. Съдбата на тази Tesla е предизвестена, но няма да разкриваме каква е тя, трябва да я видите сами.

влогър ютубър WhistlinDiesel любопитно автомобили