Купих си Ferrari за $400 000, за да го унищожа

Така се казва видеото на поредния влогър, чиято единствена цел е трупане на гледания (4,7 млн. за 2 дни). Този ще бъде съден от Ferrari

Пламен Георгиев,
Ferrari F8 Tributo ютубър

CarMarket.bg/YouTube

О писанието на видеото в YouTube гласи следното: „Ferrari е всеизвестен с това, че съди клиентите си, също и с бързите си червени спортни коли.”

Следват 14 минути, през половината от които WhistlinDiesel се подиграва на Ferrari, че единственото, с което се занимават е да съдят клиентите си, че по някакъв начин са уронили престижа на марката. Една от най-известните е делото срещу дизайнера Филип Плейн. В края на миналата година той бе осъден да плати 300 000 евро за уронване на престижа. Той се снима с няколко разголени мадами около своите (да се отбележи) автомобили Ferrari, а върху капака на един от тях снима свои маратонки.

Какво ли ще струва това издевателство на WhistlinDiesel – ще разберем в скоро време. Но определено той е подготвен, тъй като основният му фокус е именно да се подиграва на Ferrari за съдебните им искове.

Втората, основна част, е да се опита да унищожи това Ferrari F8 Tributo, което купува за $400 000, за да го унищожи. Преди това му монтира изпускателна система, за да се порадва на звука му. Нещо, за което в Маранело ще побеснеят. Още по-бесни ще останат от втората част на видеото, в което ютубърът издевателства върху Tributo с цел да види какво може да понесе един суперспортен автомобил със задно предаване, когато бъде изкаран от асфалта и вкаран в калта. Макар тези му действия да звучат еретично, автомобилът звучи и се справя удивително добре с приумиците на WhistlinDiesel.

Сега чакаме какво ще измисли в продължението, защото очевидно не успя да го унищожи. Чакаме да видим и за колко пари ще е искът на Ferrari срещу него.

Ferrari GTC4 Lusso любопитно автомобили кликове влогър ютубър