Mercedes-Benz ще продава… апартаменти за по няколко милиона

Но за разлика от родната инвестиция в бетон в „Малинова долина”, „Трилъчата звезда” ще се издигне на 341 метра над пясъка на Дубай

Пламен Георгиев,
Mercedes Benz Places

, Mercedes-Benz/Binghatti

Жиелите на Mercedes-Benz Places ще имат пряка видимост към Burj Khalifa, но перспективата е подвеждаща, сградата на "Трилъчата звезда" е много, много по-ниска от най-високия небостъргач в света (830 м).

Н е разбирам какво значи терминът „инвестиция в имот” в София, особено като погледнеш каква е инвестицията в „Малинова долина” или „Манастирски ливади”, но, както знаем: всеки сам си преценя.

Много по-разбираемо е желанието на хората с „ултра високо нетно богатство” да инвестират в бетон, когато той е в центъра на едно от най-притегателните места в света.

Mercedes-Benz Places в Дубай обещава да се превърне в един от шедьоврите на Binghatti Properties, предефинирайки облика и линията на хоризонта в центъра на емирството.

Жилищният небостъргач ще бъде построен в центъра на Дубай, като жителите му ще имат пряка видимост към Burj Khalifa.

Официален старт на проекта ще бъде даден на 24 януари, когато ще разберем за колко време ще бъде построена новата звезда на Дубай, която ще грее на 65 етажа и височина 341 метра. Ще разберем и много други подробности относно първото влизане на Mercedes-Benz в бизнеса с недвижимото имущество.

А за него се грижи може би най-изявеният специалист в сферата в Дубай, компанията за недвижими имоти Binghatti. Същата, заедно с Bugatti, обяви в края на март старта на проекта Bugatti Residences, който също ще се строи в центъра на Дубай. Той ще бъде построен за 3 – 3,5 години, така че Mercedes-Benz Places вероятно ще има подобен срок за изпълнение.

Успокоението на германската марка ще е, че нейната звезда ще се извисява 3 етажа над Bugatti Residences. Иначе и двете ще се борят за едни и също клиенти, но поне такива в Дубай не липсват. По официална информация в емирството живеят над 68 000 човека с „ултра високо нетно богатство”.

небостъргач Mercedes Benz Places Binghatti