Bugatti ще строи 42-етажно бижу за хората с „ултра високо нетно богатство”

Ако щете вярвайте, но последното е термин, а в Дубай живеят повече от 68 000 такива човека. Затова и дестинацията на първия недвижим имот на Bugatti е именно там

Bugatti Residences

, Bugatti

Bugatti Residences

Ф ренската Bugatti и дубайската Binghatti представиха проекта си Bugatti Residences, който ще стане първият за недвижими имоти на производителя на хиперавтомобили. Проектът обещава да предостави на клиентите си екстравагантност, качество и лукс, които не са виждани до момента в бизнеса с недвижими имоти. А въпросните клиенти ще са „индивиди с ултра високо нетно богатство”. Съкращението е HNWI и се използва доста често в Дубай, за което ще обясним след малко.

Впечатляващата сграда трябва да е готова след 3 – 3,5 години. Та ще е на 42 етажа и ще предлага 182 апартамента: 171 броя Riviera Mansion и 11 пентхауса Sky Mansion. Жителите му ще се радват на вдъхновен от Ривиерата плаж, уединен басейн, джакузи спа, ексклузивен фитнес, персонализирани вале услуги, частен клуб само за членове и два автомобилни асансьора, които ще свързват гаража с пентхауза.

Bugatti

Всичко това ще бъде разположено в „сърцето на Дубай”, което се намира между районите Downtown Dubai и Business Bay.

И сега малко за HNWI. От 2012 до 2022 г. в Дубай се наблюдава 62% ръст на HNWI, т.е. на ултра богатите хора. В цифри това значи, че там живеят 68 400 „индивиди с ултра високо нетно богатство”. Руснаците (колко изненадващо) са най-големите купувачи на недвижимо имущество в Дубай. За тази година в емирството се предвижда 46% ръст на имотния пазар.

Bugatti небостъргач имоти апартаменти пентхаус Bugatti Residences Binghatti