Ютубър даде чисто нова кола като бакшиш

Но дори и такъв жест в мрежата се разглежда двузначно, дори отрицателните коментари сякаш са повече

Пламен Георгиев,
Mr Beast ютубър влогър

CarMarket.bg/TikTok

А ко сте си мислили, че завистта е чисто българска черта, много се лъжете. Доказва го този пример, при който супер известният Mr. Beast дава на сервитьорка в кафене чисто нова Toyota Corolla като бакшиш. Такъв жест би трябвало да се приеме еднозначно, да бъде похвален този човек, а той да натрупа това, заради което го е направил – гледания.

Но не, случаят е доста различен, както между другото и други акции на Mr. Beast, чието истинско име е Джими Доналдсън. Причината е, че автомобилът носи (не е ясно дали това е боя или фолио) логото и брандинга на компанията на Доналдсън за шоколадови десертни блокчета.

Този факт отприщи доста злостни коментари по адрес на един толкова мил жест. Няма да изпадаме в подробности за коментарите, но определено Mr. Beast е един от най-добрите примери сред колегите си. Наскоро ви разказахме за руски влогър, който трупа гледания с изцепките си в нета – взривяване на BMW M5 Competition или размазване на Lamborghini Urus с с 3-тонен варел, спуснат върху италианския автомобил от висок крак.

Джими Доналдсън е много по-изобретателен, затова и в YouTube има 139 млн. последователи. През миналата година той е дарил цели $3,2 млн., а щастливци се сдобиха (според видеата) с частен самолет и частен остров. Последната му дарителска акция, с каквито Mr. Beast стана един от най-известните хора в социалните мрежи, е да подари на 1000 човека очна операция за възстановяване на зрението. Това видео има почти 130 млн. гледания за два месеца, но винаги има и кой да охулва подобно добро деяния, наричайки акцията „благотворително порно”.

Хората се съмняват в искреността му именно защото заснема всичко, но други контрират, че той може да си позволи това именно заради този факт, тъй като той му носи доходи, които в последствие Доналдсън връща под някаква форма на обществото. Със сигурност това е много по-добрият и похвален начин, докато този на акциите на Михаил Латвин носят облаги само на него.

YouTube любопитно автомобили бакшиш Mr. Beast влогър ютубър