Играчка-плачка, изгоря Ferrari-то на влогър

Каза, че го е купил, за да го унищожи. Е, желанието му се изпълни. Изгоря и ван покрай него, запали се и нива

Пламен Георгиев,
влогър Ferrari

CarMarket.bg/YouTube

В началото на годината разказахме за поредната изцепка на влогъра WhistlinDiesel, който си купи Ferrari F8 Tributo. Първото му видео с него бе наречено „Купих си Ferrari за $400 000, за да го унищожа”.

Тогава подложи красивото и изтънчено италианско творение на редица безобразия, но не успя да му нанесе фатални травми. Ferrari са известни с това, че водят дела срещу свои клиенти за уронване на престижа. Интересно е да се види дали ще има такова и срещу Коди Детуилър, който стои зад канала WhistlinDiesel.

Не бихме се учудили, ако адвокатите на Ferrari го потърсят, защото сега Коди изпълни желанието си да унищожи Ferrari F8 Tributo. Макар и непланирано, макар с прискърбие, макар и със събрани над 4,7 млн. гледания, но Tribito-то изгоря като факла. Коди и снимачният му екип влизат в овършяно царевично поле и забавата започва. Но трае секунди. Събралите се царевични кочани в колелата на Ferrari-то се запалват и оттам насетне няма спасение.

Пожарът възниква в задното дясно колело, малко след това същото се случва и с взетия под наем миниван. Двата автомобила изгарят като факли, полето се запалва, но дошлите пожарникари свършват своята работа.

Коди Детуилър няколкократно казва, че са изгорели $500 000, но уверява последователите си, че ще се съвземе от този финансов удар.

Ferrari F8 Tributo WhistlinDiesel ютубър влогър