Volkswagen показа новия ID.3

Той е по-скоро обновен, ако се съди по екстериора, по-големите промени са вътре

,
VW ID 3 render

Volkswagen

Н якои медии често се упражняват с рендери на бъдещи модели, базирайки се на някаква информация и на свои предвиждания как ще изглеждат.

Може би това е причината водещи производители все повече да опитват да изпреварят творците в пресата и интернет. Така Volkswagen днес показа как ще изглежда второто издание на електрическия ID.3. Напълно официално.

Ако се съди по тийзърите, това е по-скоро фейслифт, но VW го представя като нов модел. Той ще бъде представен през март догодина. За техниката му още не се казва нищо.

Volkswagen

Предната броня има по-спортен вид, докато LED графиките на задните светлини са актуализирани. Явно във Волфсбург ще пипат внимателно и при е-колите.

Най-големите промени изглежда ще настъпят в кабината, където VW обещава да вдигне качеството - и като материали, и като оборудване. Размерът на сензорния екран ще бъде увеличен от сегашния 10-инчов на 12-, докато централната конзола ще бъде преработена, за да побере чифт поставки за чаши.

Volkswagen

Отзад се очаква повече практичност.

Един от проблемите на VW ID.3 - и цялата група, софтуерът, ще бъде актуализиран отново. Ще последват актуализации по въздуха за ред неща.

VW рекламира подобрена производителност на информационно-развлекателната система, а също така на Travel Assist с Swarm Data и Park Assist Plus с функция за памет.

Volkswagen

Компанията твърди, че е "изслушала своите клиенти и е приложил много от техните предложения".

ID.3 вече ще се прави и във Волфсбург, освен в Цвикау и Дрезден. Това решението е взето като отговор на силното търсене.

Вече можете да поръчате обновения модел в Германия в предварително конфигурирани варианти Life, Business, Style, Max и Tour, а цената започва от €43 995.

Поради голямото изоставане от поръчки, доставките на обновения ID.3 няма да започнат до четвъртото тримесечие на следващата година. Все още няма информация за версията с емблема GTX, но VW потвърди, че ще последва такъв модел.

Volkswagen

Волфсбург рендер Volkswagen ID.3 Volkswagen