Над 300 поръчки за Rolls-Royce Spectre в САЩ - още преди да е показан

Все пак определени клиенти са го видели предпремиерно в централата на марката

,
Rolls Royce Spectre

, Rolls-Royce

Rolls-Royce Spectre

О нзи ден Rolls-Royce показа първия си електрически екземпляр - Spectre. А много преди тази дата, преди да бъде представен, за него вече е имало над 300 заявки само в САЩ, заяви изпълнителният директор на компанията Торстен Мюлер-Отвос в интервю за CNBC.

Цената на купето тръгва от 413 000 долара.

Естествено, клиенти на Rolls-Royce са посетили централата в Гудууд, за частни огледи на колата, преди тя да бъде официално представена.

Мюлер-Отвос определя модела като „най-съвършения продукт, който Rolls-Royce някога е произвеждал“.

А “след като са го видели, клиентите са останали възхитени“, каза той, добавя той, давайки да се разбере, че е предоволен от направените до момента резервации.

Той отказа да разкрие какви стойности пранира RR като продажби, но не очаква Spectre да е най-продаван. През миналата година компанията достави 5586 автомобила.

Бих казал бе нашият пазарен лидер е Cullinan. Втори е Ghost, а Spectre ще е номер 3, рече Мюлер-Отвос. Въпреки че е купе с две врати, Rolls-Royce Spectre е фокусиран върху луксозна и комфорта, а не върху спортната тръпка.

Първо трябва да е Rolls-Royce, коментира по този повод Мюлер-Отвос. - Това означава стабилност, брилянтно качество, устойчиви материали, усещане като за полет, безшумно придвижване… Той носи всички тези гени, с които Rolls-Royce е известен.“

Rolls-Royce Rolls-Royce Spectre Торстен Мюлер-Отвос поръчки резервации САЩ