Това поръчково Bugatti е идеалният подарък за 70-годишна рожденичка

То е направено в чест на легендата Type 57 SC Atlantic

Мартин Дешев,
bugatti chiron super sport 57 atlantic

Bugatti

Н якои рождени дни са по-специални от други. Особено, когато навършваш 70 години и имаш достатъчно финанси да си подариш нещо неповторимо. Като например поръчково Bugatti.

Точно това е направила 70-годишна жена, която от 20 години си мечтае да има свое Bugatti, след като вижда Type 75 SC Atlantic в музей. Съпругът ѝ също е почитател на автомобилите и има екземпляри на Bugatti в колекцията си.

Bugatti

Наскоро е решил да изненада съпругата си и с изцяло нейно Bugatti за нейния юбилей. При това тя става собственик на Chiron Super Sport, който е с 1600 „коня“ и е носител на рекорди за скорост. И без това лимитираният модел е още по-лимитиран в този си вид. Той ще е една бройка, силно персонализирана и направена в чест на същия Type 57 SC Atlantic, който запалва искрата на собственичката на новия автомобил.

Bugatti

Жената е споделила, че от години си е мечтала да пресъздаде точно същия Atlantic в нова кола и с времето е развила множество идеи. Затова тя веднага с охота е започнала процеса по конфигуриране на новата си кола. А Chiron е особено подходящ, тъй като в дизайна му по дефиниция има доста препратки към Atlantic.

Bugatti

Специалният Chiron Super Sport ’57 One of One’ надгражда това с още детайли. Сред тях е нова решетка, която е в тон с тази на Atlantic.

Bugatti

Цветовете на купето и интериора са същите като на оригиналната кола. Дори и джантите са в същата цветова схема с добавено хромиране, както оригинала.

В интериора има и множество бродирани детайли, които препращат към историята на марката. Автомобилът вече е готов и предаден на собственичката, която, по думите на Bugatti, му се наслаждава по красивите пътища на западните части на САЩ.

коли автомобили Bugatti колекционерски автомобили