Това изпълнение на Nissan Qashqai ще се радва на интерес у нас: Kuro Edition

Kuro Edition се предлага в три двуцветни изпълнения на екстериора

Nissan Qashqai Kuro Edition

, Nissan

Nissan Qashqai Kuro Edition

С лед като Nissan лансира иновативното задвижване e-POWER за Qashqai през миналата година, Nissan разработи специална серия за третото поколение на емблематичния си модел, която е със също толкова емблематично за родината ни наименование.

Qashqai Kuro Edition е базиран на ниво N-Connecta, но включва също e-POWER, стъклен покрив, 18-цолови черни гланцирани джанти, безжично зареждане за смартфон. Kuro идва в три двуцветни комбинации: черен покрив с купе в цвят Storm White или Ceramic Grey, или сив покрив с купе в Pearl Black.

Като опция може да се добави Tech Assist Pack, който включва широка гама от асистиращи функции, в това число head-up дисплей, full LED светлини и адаптивни фарове. Включен е също ProPILOT Assist с Navi-Link, който поддържа автомобила в средата на платното, поддържа безопасна дистанция спрямо автомобила отпред, като разчита на навигацията TOMTOM, за да предвижда промени по пътя и скоростните ограничения.

Проектиран и произвеждан във Великобритания, Qashqai бе първият кросоувър на пазара през 2007 г. Зад тази специална серия отново стои лондонското дизайнерско студио на марката, целта е да се подсили привлекателността на модела.

Задвижването e-POWER заслужава внимание. Моделът разчита на 3-цилиндров 1,5-литров турбо мотор с променлива степен на сгъстяване (156 к.с., който генерира електричество. То се прехвърля чрез инвертор към батерия, а тя на своя страна захранва електромотора – или двете едновременно.

Продажбите на новия Qashqai Kuro Edition с e-POWER стартират на Острова на цена от 36 945 лири.

Nissan Qashqai e-POWER Nissan Qashqai Nissan