Това е уникалният Vision Mercedes-Maybach Vision 6 (СНИМКИ)

Пламен Георгиев,

П реди седмица се появи първата забулена в мистерия снимка на загадъчния наследник на Exelero. Днес, четири дни преди официалната му премиера на Конкурса за елегантност в Пебъл Бийч, започващ на 21 август, Mercedes-Maybach Vision 6 идва в пълния си блясък, разкош и изключителен интериор. Интериор, на който Джеймс Т. Кърк би завидял.

Силуетът на автомобила наистина напомня за първообраза Maybach Exelero, но разликата е огромна: новият модел е изключително елитарен със силно скосената си задница, докато Exelero бе по-скоро арогантен.

Преди 6 дни Mercedes пусна първата снимка, придружена единствено от изречението “Hot & cool - almost 6 metres of ultimate luxury”. Днес, благодарение на канадското издание на Motor1.com, виждаме модела в пълния му разкош, като снимките дори не са съпроводени и с едно изречение. Но то май е излишно.

Подробности ще се появят съвсем скоро, сега може да се насладим на снимките на този уникат.

Бъдещето сега: цялата налична информация за автомобила и движението се проектира върху челното стъкло.

 Джеймс Т. Кърк може да се надява на нещо подобно в новия звузден кораб, който му строят за следващото продължение на "Стар Трек"

Джеймс Т. Кърк може да се надява на нещо подобно в новия звузден кораб, който му строят за следващото продължение на "Стар Трек"

Източник на статията: Vesti.bg

Maybach Mercedes Mercedes-Maybach Mercedes-Maybach Vision 6