Същността на моторните спортове в лимитирана серия на MINI JCW

С 231 к.с. и концентриран опит от моторните спортове MINI John Cooper Works е символ на максималната радост от шофирането с автентично усещане от моторните спортове

MINI John Cooper Works 1to6 Edition

, MINI

MINI John Cooper Works 1to6 Edition

М оделите на MINI John Cooper Works винаги са били върховите атлети на марката MINI, които увеличават до максимум типичното за марката Go-cart усещане. Лимитираното до 999 екземпляра MINI John Cooper Works 1to6 Edition по особено автентичен начин подчертава мощния спортен дух на задвижването.

Оборудването с шестстепенна механична скоростна кутия превръща MINI John Cooper Works в специален High-Performance модел. В комбинация със серийните педали от неръждаема стомана механичната трансмисия подчертава динамичните реакции на задвижването и е символ на вълнуващото състезателно усещане на MINI John Cooper Works. Името на 1to6 Edition се дължи на това нефилтрирано и автентично усещане при шофиране с механичната 6-степенна скоростна кутия.

Моделът е изпълнен в черен Midnight Black. Имаме задължителните ивици на предния капак, спойлер над вратата на багажника, джантите са 18-ки Circuit Spoke в цвят Jet Black. Има и задължителните емблеми и надписи, удостоверяващи лимитирания тираж от 999 бройки на модела.

MINI

Динамичното излъчване, дълбокият звук на двигателя, както и 4-цилиндровият Twinpower-Turbo агрегат са някои от детайлите на MINI John Cooper Works, заимствани от моторните спортове. Спортното окачване на модела е тествано на различни състезателни писти, естествено и на Северната отсечка на „Нюрбургринг”.

Световната премиера на лимитирания специален модел ще се състои на 24-часовото състезание на Нюрбургринг на 20 май 2023 година.

MINI John Cooper Works 1to6 Edition MINI John Cooper Works MINI