Novitec се сбогува с Ferrari 812 с последен лимитиран модел

От N-Largo S ще има само три броя и те вече са продадени

Мартин Дешев,
novitec ferrari 812 largo

Novitec

Novitec представи още един специален модел на Ferrari 812 Superfast. Той се казва N-Largo S и е сбогуването на компанията с обичания 812.

Novitec казва, че от N-Largo S ще има само три броя и те вече са продадени. Те ще бъдат изцяло черни и с доста визуални промени.

Novitec

Има нов аеродинамичен пакет, който е направен от карбон. Той увеличава ширината на автомобила с 14 см., което ще го направи над 2.1 метра широк при задната ос и 7 см. по-широк отпред. 812 N-Largo S определено ще изглежда внушително на пътя, но маневрирането в по-тесни гаражи и улици вероятно ще е предизвикателство.

Визуалният пакет включва още голям спойлер и доста аеродинамични елементи, които да придадат вид на пистов автомобил. Добавени са и по-големи решетки за въздуховодите. Джантите пък са дело на Vossen са 21 цола отпред и 22 цола отзад.

Novitec

Окачването също е преработено. То е по-ниско с 35мм, като допълнително се предлага система за повдигане на предницата за по-лесно влизане в гаражи и преминаване на легнали полицаи. Не е ясно дали някой от тримата купувачи е избрал тази екстра, или харесват да живеят на ръба.

Второто е вярно със сигурност, като се има предвид, че Novitec са „пипнали“ и двигателя. Той е с нова електроника и е добавен нов, спортен ауспух, който е с 11 кг. по-лек от стандартния. Мощността на двигателя е увеличена до 840 к.с., а въртящият момент достига 751Nm.

Novitec

В резултат, N-Largo S ще може спринтира от място до 100 км/ч за 2.8 сек. Максималната скорост вече е 345 км/ч.

И докато външният вид е еднакъв за трите коли, собствениците им ще имат пълна свобода да персонализират интериорите им както пожелаят. Цената на колите не е известна, но обикновено можещите да си ги позволят питат за нея само, за да знаят какво да напишат в банковия превод.

лимитиран спортни коли автомобили коли Novitec Ferrari