Немските кросоувъри с красива алтернатива в лицето на Jag E-PACE

defaultimg

netinfo

E-PACE е най-новият член на семейството SUV автомобили на Jaguar, присъединявайки се към революционния изцяло електрически I-PACE Concept и автомобила на годината за 2017 - Jaguar F-PACE – който бе представен със зашеметяващ лупинг, отбелязан в Книгата на рекордите Гинес през 2015 г.

Сега E-PACE също записа името си в Гинес по време на световната си премиера. Компактният динамичен SUV скочи в книгата на рекордите с 15-метров скок, изпълнен със спираловидно завъртане тип „бъчва“ на 270 градуса. Тази каскада става известна с филма за Джеймс Бонд „Мъжът със златния пистолет“ през 1974 г.

Екстериорният дизайн е вдъхновен от спортния автомобил Jaguar F-TYPE и се характеризира с отличителните предна решетка, атлетични пропорции, къси надвеси и мощни хълбоци на Jaguar, които придават на E-PACE дръзка и целеустремена стойка, моментално създаваща впечатление за динамична пъргавина. ДНК-то на спортен автомобил Jaguar също е видимо в рязката извивка на линията на покрива и отличителната графика на страничните стъкла.

Jaguar E-PACE е свързан и интелигентен. 10-инчовият сензорен екран е стандартно оборудване (12,3-инчовият е опция) и свързва клиентите с любимите им приложения, включително Spotify. Системата InControl на Jaguar Land Rover позволява да обезопасите автомобила, като го следите на смартфона си, автоматично уведомява службите за спешна помощ в случай на инцидент и ви позволява да проверявате нивото на горивото и километража дистанционно през смартфон или смарт часовник.

E-PACE е първият Jaguar, оборудван с Head-Up дисплея от ново поколение на компанията. Усъвършенстваният дисплей може да извежда до 66% повече информация на предното стъкло с помощта на големи цветни графики с подобрена яснота.

E-PACE е наличен с гама мощни и икономични бензинови и дизелови двигатели Ingenium. Бензиновият двигател Ingenium с турбокомпресор и 300 к.с. ускорява спортния SUV от 0 до 100 км/ч за 6,4 секунди преди да достигне до електронно ограничената максимална скорост от 243 км/ч. Заклиенти, коитоискатмаксималнаикономичност, дизеловиятдвигателIngeniumсъс 150 к.с. и задвижване на предните колела осигурява емисии на CO2 от 124 г/км.

Системата за задвижване на всички колела с Активно задвижване на E-PACE е технологично нововъведение за Jaguar.

Базовата цена на модела у нас започва от 54 000 лв. без ДДС

Още новини може да откриете на нашата Facebook страница ТУК.

Четете още:

Ново шокиращо проучване: до 2035 г. в Европа ще се продават само електромобили

Hyundai i30 N влиза със замах в сегмента на „горещите” хечбеци

Поне двама българи се борят за струващия 362 000 лв. Nissan GT-R Nismo

Източник на статията: Vesti.bg

Ягуар Е-Пейс Ягуар Jaguar E-Pace Jaguar