На 22 юни стартира 22-рото издание на BMW събора

Един щастливец ще спечели тунинговано BMW 645 с V8 двигател

BMW 645 CI

, BMW Club Bulgaria

BMW 645 с V8 двигател ще е голямата награда, с която един от посетителите ще си тръгне в съботния ден от летището в Стара Загора

И тази година, на 22 юни, на летището в Стара Загора ще се проведе 22-рото издание на Национален BMW събор. Организаторите очакват да се съберат около 5000 автомобила с марката BMW и над 10 000 посетители.

Черешката на тортата ще е томболата за феноменално BMW 645 с V8 двигател, което в продължение на половин година е било внимателно подготвяно и тунинговано за новия си притежател.

Дрифт шоуто, което ви очаква, несъмнено ще е един от най-атрактивните моменти в събора. Предвидено е и целодневно драг състезание за любителите на марката, чието хоби е тестване на възможностите на любимата BMW кола.

Ще има и традиционен конкурс за красота, подкрепян от един от спонсорите на събитието, голяма верига бензиностанции, в който компетентно жури ще оцени интериора и екстериора на записаните за участие автомобили.

BMW Club Bulgaria

Обособена ще бъде и специална зона от летището, в която през целия ден всички BMW фенове ще могат да наблюдават или вземат участие в любителски дрифт.

Ще има и адреналиново изживяване с ДРИФТ такси, което ще качи пулса на всеки желаещ да се включи.Всички събрани такси от дрифт таксито на Наско Кожухаров ще бъдат дарени за каузата на Мони от Стара Загора и неговата борба с епилепсията и ДЦП.

22-рият Национален BMW Събор ще завърши с награждаване в различните конкурсни категории и теглене пред нотариус на името на един от всички присъствали на събора, който ще получи голямата награда – BMW 645 с V8 двигател.

BMW BMW събор BMW Club Bulgaria