Вместо да гние пред блока или на село, може да изкарате пари за нея

Дори и да има голяма сантиментална стойност за вас, овехтялата и ръждясала „баракуда” може да ви донесе едно последно удоволствие под формата на лъскави зелени банкноти

Платена публикация
морга скрап

iStock

И ма хора, на които им е много трудно да се разделят с остарялата им, отдавна плачеща за изхвърляне кола – те са толкова привързани към нея, толкова я обичат, че няма нещо на света, което да може да ги накара да се решат да я предадат за скрап.

Представете си само новите гуми, които са си купили предната зима – как са събирали пари, за да купят първо две, а после още две – първо предните, а после предните отиват отзад и пак нови две отпред.

Ами летните – лев по лев се събират пари за тях и в края на краищата успявате да закупите нови хубави гуми, а сега трябва да ги изхвърлите, особено като знаете как сте събирали тия пари, за да ги купите...

Обаче, животът си има своята неумолима логика, която казва, че всяко нещо с времето си. И, когато този момент дойде, та вече стане безпощадно ясно, че нищо не става от тази кола повече, тогава човек започва да търси коя е най-добрата фирма за изкупуване на коли за скрап.

iStock

Искате ли да продадете старата си кола за скрап?

Ако е така, важно е да намерите правилната компания, която ще ви даде справедлива цена и ще осигури отлично обслужване на клиентите. Ecometal Engineering Ltd е една такава компания – ние сме специализирани в изкупуването на коли за скрап в България.

При работа с Екометал Инженеринг ООД клиентите могат да очакват и отлично обслужване;

Нашият екип работи всеки ден от 8 сутринта до 20:00 часа, така че винаги има някой на разположение, ако възникне нужда спешно да се продаде автомобил за скрап.

Така че, ако искате да спечелите бързи пари от неизползвано или повредено превозно средство, си струва да обмислите и погледнете какво може да предложи Ecometal Engineering днес!

Когато връщате колата си за скрап, има много предимства, които идват с това – включително бързи пари за старата Ви непотребна кола!

Всяко превозно средство има индивидуални цени, формирани според марка, модел, година на производство, вид на двигателя (дизел или бензин), тип на купето и местоположение, което ще определи колко пари можете да получите при връщането на Вашия автомобил за скрап.

Не само това, но и всички транспортни разходи се покриват от нас при взимането на колата от текущия й адрес – което означава, че няма допълнителни разходи!

Освен това – за всеки закупен автомобил издаваме удостоверение за дерегистрация, което важи пред КАТ и с него бързо и лесно отписвате колата, с което я снемате и от отчет, за да не текат повече данъци и такси за нея.

Ето защо, ние отлично разбираме, колко Ви е скъп автомобилът и правим всичко възможно, когато му дойде времето за бракуване, да се разделите с него по най-лесния и бърз начин, така че вместо да съжалявате, да бъдете щастливи, че имате средства да започнете да обмисляте и покупката на нов.

Така че, ако имате стара кола, която събира прах в гаража или стои пред блока, тогава не се колебайте повече - свържете се с нас днес и започнете да се възползвате от нашите първокласни услуги!

скрапинг Ecometal Engineering