Предимства на летните гуми Goodyear Wrangler Duratrac

Ако сте в търсене на надеждни и дълготрайни летни гуми за коли, Goodyear Wrangler Duratrac може да са вашият най-добър избор

Платена публикация
гуми

iStock

В статията разглеждаме основните им характеристики и успяват ли да осигурят нужния комфорт и безопасност на сухи и мокри пътища

Какво представляват летните гуми Goodyear Wrangler Duratrac?

Това е един от водещите брандове на отрасловия пазар, предлагащ голямо разнообразие от модели, предназначени за високопроходимите автомобили, като джипове и SUV.

Отличават се с повишена здравина и издръжливост, устойчиви са на пробождане, а при производството им са използвани технологии, подобряващи производителността. Кои са те?

Durawall Technology – сред основните е Durawall Technology, която осигурява максимална защита на автомобилните гуми Goodyear Wrangler Duratrac, както при удари, така и в процеса на износване;
Tracactive Groove – друга технология, намираща широко приложение в производството, е Tracactive Groove. Прилага се за подобряване сцеплението с пътя, дори и при преминаване по мокри и кални терени. Иновативният дизайн на протектора осигурява самопочистване от кал и камъчета при офроуд, което допълнително подобрява управлението, дори и при тежки терени.

Тези технологии формират основните специфики на продуктите Goodyear Wrangler Duratrac, а именно – способността им да се справят с различните тежки пътни условия през лятото.

Какви са предимствата при шофиране по сухи и кални пътища?

Използваният състав на каучуковата смес, от силициев диоксид, както и асиметричният дизайн на протектора, осигуряват подобрено сцепление, дори и при мокри пътища и в условия на високи скорости. Гумите Goodyear Wrangler Duratrac са устойчиви на износване, което ги прави отлично решение при дълги пътувания и преодоляване на тежки терени. Издържат на повишени товари и опън, поради използването на специални добавки в каучуковите смеси.

Подходящи са за офроуд поради плътната протекторна структура от големи блокове. Това позволява да не се вкопават в калта, а да осигуряват повишена контактна площ, за максимално сцепление и проходимост.

Подходящи ли са за употреба в трудни терени и условия?

Както споменахме по-горе, новите летни гуми Goodyear Wrangler Duratrac са проектирани за експлоатация в трудни условия и терени. Предпочитани са предимно за автомобилите за висока проходимост, като джиповете и SUV.

За да са максимално ефективни в подобни условия, приложението на технологията Durawall Technology предоставя допълнителна защита от удари и износване, запазвайки еластичността и гъвкавостта на каучука, с цел – максимална устойчивост и стабилност на пътя.

Как оказват влияние върху удобството и комфорта при шофиране?

Продуктите Goodyear Wrangler Duratrac оказват положително въздействие върху комфорта и удобството при шофиране, което се дължи на няколко фактора:

осигуряват гладко и удобно шофиране – намаляват вибрациите на автомобила, особено при каране по гладки и равни пътища;

намаляват умората от продължителното каране – по този начин се осигурява по-приятно изживяване на пътя;

повишават нивото на управляемост и контрол на превозното средство – това се налага, за да се постигне максимална сигурност, дори и при преодоляване на неравни и релефни терени.

За най-добър комфорт, протекторната част е изработена със специална форма – под ъгъл. Така се намалява генерираният по време на движението шум. Централните блокове, както и тяхното специфично разположение, предоставят допълнителна стабилност при придвижване по неравни терени.

За постигането на тези условия е необходим правилният избор на размер и сезонност. Необходима е още и редовна поддръжка на налягането във вътрешността и балансираност.

Колко дълго издържат летните гуми Goodyear Wrangler Duratrac?

Благодарение на използваните висококачествени и подбрани материали, прилаганите съвременни производствени технологии и внедряването на последно поколение технологично производствено оборудване, гумите Goodyear Wrangler Duratrac предоставят доста голяма издръжливост. Продължителността и дълготрайността зависят от различни фактори, като начин на експлоатация, условия на шофиране, редовна поддръжка.

Може да се даде определена средна продължителност на живота на фирмените Гудиър Вранглер Дуратрак, при общи условия на употреба. Дълготрайността им може да варира от 40 хил. до 60 хил. км. За да получите максимална продължителност на употребата и да спестите средства от честа покупка на гуми Goodyear Wrangler Duratrac, експертите съветват да следвате стриктно препоръките на производителя за редовна поддръжка и проверка.

Имат ли фирмените продукти екологични предимства?

Компанията се придържа към някои екологични норми за намаляване на емисиите при производството на продуктите Goodyear Wrangler Duratrac. Въпреки това, винаги има замърсяване в производствения цикъл, което е важно да се има предвид.

1. Проекторен дизайн за по-малко вредни емисии и газове

Поради специфичния протекторен дизайн, фирмените продукти се отличават с ниското си съпротивление при търкаляне. Това води до повишената икономия на гориво и съответно до по-ниски нива на въглеродни емисии и вредни газове в околната среда.

2. Участие в инициативи за опазване на околната среда

Компанията участва в различни инициативи за опазване на околната среда и за запазване на екологичната устойчивост, като прецизно управление на отпадъците и тяхното рециклиране.

3. Ангажираност към поведението на потребителите

Ангажираността за опазване на околната среда трябва да бъде не само към производителите, но и към потребителите, които да не изхвърлят произволно излезлите от употреба продукти и да спазват правилата за рециклиране и преработка.

4. Качествени продукти за по-малко отпадъци

Тъй като Goodyear Wrangler Duratrac са качествени и дълготрайни продукти, това също води до запазване на чистата природа, тъй като се изхвърлят по-малко отпадъци. По този начин потребителите пестят пари от чести покупки и щадят екосистемата.

За оригинални, нови и качествени фирмени продукти, експертите препоръчват да се пазарува от специализирани онлайн магазини. Предимствата от това не свършват дотук. В подобни сайтове често се правят големи промоции и намаления, цените са повече от достъпни и купувачът получава гаранция за покупката си.

Подобни фирми са лоялни партньори на клиентите си, тъй като им съдействат при нужда от връщане, замяна или ползване от гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Медина мед Medina med гуми Goodyear Wrangler Duratrac