СПА във Велинград? По-добре Формула 1 в Лас Вегас за $1 млн.

Спокойно, подобно на опитите за успокояване на страстите от родния хотел, офертата във Вегас също е за шестима

Пламен Георгиев,
Лас Вегас

iStock

В средата на ноември 2023 г. в Лас Вегас ще се проведе най-бляскавото събития във Формула 1. Макар Монте Карло да е перлата, Вегас вероятно ще засенчи Княжеството с умопомрачителни цени. И макар пилотите вече да изразиха съмнения, че надпреварата ще е много зрелищна, това няма да попречи в столицата на хазарта да се събере елита на световния шоубизнес.

А това е предпоставка само за едно: супер високи цени. Минималната официална цена за уикенда бе $500, но такива билети няма, изкупени от предприемчивите „бизнесмени”, които сега ги препродават за хиляди, дори се говори за $10 000.

Но нищо от това не може да се мери д офертата на хотел Wynn Las Vegas, който предлага оферта за шестима за състезателния уикенд: цената на удоволствието е $1 млн. Важното уточнение е, че тук далеч не става дума за билети, те са най-малкото перо от офертата.

На официалния сайт на Formula 1 има билети само за т. нар. зона Hospitality. Там бройката върви за $8273 за целия уикенд.

Какво обаче предлага пакетът на Wynn? На първо място: четири нощи в триспален двуетажен апартамент с площ от 1750 кв. м. В него има билярдна маса и фитнес зала. При пристигането си гостите (6 на брой) ще се почерпят с хайвер и 3-литрова бутилка Dom Perignon. Пакетът ще им даде ексклузивен достъп до всички съпътстващи Формула 1 събития: партита, концерти, церемонии. За тях билети не се продават, става само с покани.

Гостите ще се поглезят със специална вечеря за шестима в Delilah – много известен ресторант във Вегас. Ще се лее Dom Perignon, а менюто е на Шеф Джошуа Смит (който и да е той, вероятно не е случаен човек). Хотелът ще предостави и шест VIP билета за специалното шоу Awakening. Голфът и спа-процедурите дари е излишно да се споменават.

Ще им бъде предложено и доживотно членство в Private Access: програма, която се предлага само на специални гости, даваща им ексклузивен достъп до забавления, вечери и консиерж услуги на веригата хотели Wynn по света.

Лас Вегас Формула 1