Руснак се опита да прелети с Niva между две сгради, завърши в болницата

За щастие пишман каскадьорът излъга смъртта, след като не успя да ускори достатъчно

Пламен Георгиев,
руснак каскадьор

CarMarket.bg/Instagram

И нтернет е пълен с опасни изпълнения, но трябва да сме наясно, че зад всеки подобен опит стои рискът от инцидент. Този самоук каскадьор го разбра по трудния начин, макар че личният му профил в Instagram да е пълен с доста интересни номера, но късметът този път му изневери.

Или може би е по-добре да са каже, че науката му е изневерила, тъй като подобен ход е свързан с доста математика и физика, а едва ли Евгени Чаботарев (Evgeny Chebotarev) е внимавал много в училище.

Положителното в случая е, че 32-годишният руснак е жив, за здрав не е ясно, тъй като е в болница. Но поне е жив. Вчера в неговия профил се появиха три видеа, показващи неуспешния му опит за прескочи от покрива на една изоставена сграда върху покрива на съседната. Случката се разиграва в Северна Осетия – Алания.

Чеботарев и екипът му правят специална рампа, но очевидно тя е много къса, за да набере тази Lada Niva достатъчно скорост, за да прескочи пропастта. Както знаем, Niva не се слави с мощ и динамика, а само с офроуд качества.

Резултатът е, че Niva-та се забива в ръба на съседната сграда и полита няколко етажа с предницата надолу. За щастие, Чеботарев не е претърпял наранявания по главата и лъже смъртта за пореден път. Той претърпял сериозни наранявания по краката и стъпалата. Преди две години счупи гръбнака си, когато прелетя 39 метра над река.

Lada Niva Bronto любопитно автомобили влогър ютюбър каскадьор руснак