Не искате да гледате футбол на стадиона или у дома? Вече може в BMW 7 Series

Пътуващите отзад в новата “Седмица” могат да гледат Бундеслигата и в движание

Валентин Маринов,
BMW 7 Series screen football

BMW

П о някаква причина не можете или не искате да гледате мач на стадиона. И у дома не става - няма спокойствие, жена ви не е ОК с това. Бар? Не е вашето.

Вече може сред лукса на вашата нова BMW 7 Series. При това чрез стриймване, нещо, което не се случва често в превозни средства.

През януари BMW бе първият автомобилен производител, който съвместно с Германската футболна лига предложи възможност за гледане на мачове пряко - чрез пилотно приложение.

Оттогава избрани програми и двубои на живо са достъпни за собствениците на “седмицата” в Германия, Австрия и Швейцария на BMW Curved Display при спрял автомобил. Услугата е налична и в най-новите iX, X5, X6 и X7, стига да са произведени след март-април т.г.

В следващата стъпка клиентите вече могат да се насладят и на сблъсъците в Бундеслигата, пак със същото приложение и благодарение на BMW Theatre Screen.

BMW

Предлага се в още няколко страни и на други континенти. Срокът на пилотния проект първоначално е планиран до 31 март 2024 г.

BMW Theatre Screen превръща задната част на новата BMW 7 Series в ексклузивен киносалон. Големият 31,3-инчов панорамен дисплей предлага първокласно забавление с интегрирания Amazon Fire TV.

Освен това Бундеслигата вече може да се гледа и чрез BMW Bundesliga In-Car App, което е достъпно само в “седмицата” на екрана на BMW Theatre във Fire TV App Store.

Благодарение на 5G-съвместимата антенна система на автомобила, клиентите се възползват от възможно най-добрата скорост на стрийминг.

От съображения за безопасност двубоите не могат да се гледат на BMW Curved Display по време на шофиране. Но пътниците на задните седалки ще могат да гледат на BMW Theatre Screen в движение.

Бундеслига футболисти и коли екрани BMW i7 BMW 7 Series BMW