Най-евтиният и лесен начин да се докоснете до Huracan GT3 EVO2

Буквално да се докоснете, защото този Roger Dubuis ще стои добре на ръката ви

Excalibur Spider Huracan Monobalancier часовник

Roger Dubuis

Т ази седмица всички погледи са отправени към Фестивала на скоростта в Гудууд, който дава сцена за изява на някои от най-впечатляващите автомобили на планетата. Това значи, че събитието е идеален повод за добър маркетинг. Затова на сцената се включва и Roger Dubuis като официален партньор на ексклузивното събитие. За целта той изкарва и този Excalibur Spider Huracan Monobalancier (MB).

Roger Dubuis

Този нов 45-милиметров часовник отразява ДНК-то на Lamborghini Squadra Corse и се задвижва от автоматичен механизъм RD630. Вдъхновение за дизайна е почерпено от Huracan GT3 EVO2. Достатъчно е да се види мотивът с пчелната пита. Други акценти са двойните цилиндри, короната, вдъхновена от състезателните гайки на суперавтомобила.

По отношение на материалите, корпусът, рамката и короната на Excalibur Spider Huracan MB са изработени от чисто бяло минерално композитно влакно (MCF), а цветовете зелено, червено и жълто отново отдават почит на GT3 EVO2. Зеленият цвят е доминиращ на перфорираната кожена каишка с контрастиращи червени шевове.

Очаквано, Roger Dubuis Excalibur Spider Huracan MB е запазена територия само за 88 избрани. На сайта на марката няма информация за цената, но моделите от серията Excalibur вървят около $60 000. Говорим за моделите без ценни метали в тях, иначе скачаме над $180 000.

Excalibur Spider Huracan Monobalancier Roger Dubuis часовници часовник