MrBeast раздава “Тесли“ за рождения си ден

Ютубърът с най-много последователи става на 26 години, раздава 25 броя Model 3 и един Cybertruck

MrBeast

MrBeast/Instagram

ж ими Доналдсън, познат като MrBeast, е роден на 7 май 1998 г., което значи, че вчера е навършил 26-годишна възраст. В типичния си стил, празненството по този случай той ще отбележи с раздаване на подаръци на своите последователи, а не по традиционния начин – да чака такива.

Доналдсън ще раздаде 26 автомобила Tesla на свои последователи в Instagram, където той се снима с торта и 25 броя Model 3, а голямата награда е Cybertruck.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MrBeast (@mrbeast)

За участие и евентуална печалба се изисква един коментар под видеото в поста, като трябва да тагнете двама свои приятели. След това той ще избере 26 щастливци.

За съжаление ние не сме сред държавите, които са допуснати за участие в този giveaway. До томболата се допускат последователи от САЩ, Австралия, Канада, Чили, Франция, Германия, Индия, Япония, Мексико, Южна Корея и Великобритания. Всички участници трябва да са на 18 години или по-възрастни, а на канадците и мексиканците ще им бъде задаван допълнителен въпрос за допускане до участие.

Победителите ще бъдат изтеглени на 4 май. От поста се разбира, че този giveaway не е спонсориран от Tesla. А победителите ще могат да избират: или нов Model 3, или сумата от $39 000. Този, който е с най-голям късмет -или Cybertruck, или $120 000.

MrBeast Mr Beast ютубър влогър рожден ден