Кучета наръфаха и повредиха коли за $350 000 (видео)

Тексаски дилър е потърпевшият от набезите на бездомни кучета, които буквално разкъсват броните и предниците на автомобилите

куче

iStock

Н ай-добрият приятел на човека се оказа истински кошмар за автокъща за употребявани автомобили в Хюстън. Няколко кучета (едно кръстоска между бултериер и неизвестен донор) са превърнали паркинга на дилърство в площадка за забавления (или отмъщение, кой знае) между ноември и декември, нанасяйки вреди върху автомобили на стойност от 350 000 долара.

Кучетата са абсолютно безпощадни (вижте видеото долу), буквално разкъсват предниците. Едни от колите се разминава само с наръфани брони, докато на други падат целите предни маски. Въпросният бултериер буквално оставя разруха след себе си.

Шефът на G Motors се оплаква през ABC, че бездомните кучета са нанесли щети за $350 000. Той предполага, че ожесточените атаки върху автомобилите са продиктувани от преследване на котки, които са търсели укритие в двигателния отсек на колите Именно затова атаките са отпред, като на кадрите дори се вижда как на злият е върху капака на една кола и се опитва да го откъсне.

Двете кучета са заловени, прегледани и сега природозащитници им търсят осиновители. Тежко им, ако в околията има котки.

кучета куче робот