Когато объркаш зарядната станция с бензиностанция

Някой може да я нарече инфлуенсър, друг създател на мъжко съдържание, но без значение на „титлата”, тази дама събра хейт и вюта безплатно

инфлуенсър инстаграмър

CarMarket.bg/Tweeter

Е дно е да създаваш мъжко съдържание за платформата Fanvue (била нещо като OnlyFans за познавачите), както я описва британският таблоид Daily Star, съвсем друго да заредиш Tesla. Особено проблемно е това, ако се опиташ да го направиш на бензиностанция.

Дамата на снимките е 22-годишната Даниеле Райт (Danielle Wright), която събра милиони гледания за изпълнението си на бензиностанция на Острова. Това й донесе огромен хейт, като „глупава” вероятно е сред меките определения. Но госпожица Райт не се притеснява, дори се надсмива на критикуващите я.

Това тя прави с два „железни” довода. Потребител вTwitter тагва Илон Мъск с видео на младата дама, на което шефът на Tesla отговаря: „Случва се от време на време. Навиците умират трудно.”

Другият довод на Райт, че критиците й не я вълнуват, се крие в доходите, които тя заработва. Пищната дама твърди, че заработва по 60 000 паунда месечно, така че не се вълнува кой какво казва за нея. Още повече, че самата тя била свикнала да я наричат „фалшива”.

Оправдава се, че мислела за сладкишите, които да си купи в края на натоварен работен ден, а не как, защо и къде се зарежда една Tesla.

Твърди и, че е купила колата си сама, защото изкарва парите си с честен труд. Не знам какво значи това, така пише британският таблоид, който я цитира: „Фокусирам се върху всички мои фенове, които обичат моето съдържание.”

инфлуенсъри инстаграмър любопитно електромобили Tesla Bot бензиностанции Еко Даниеле Райт