Баща вандализира бавареца на сина си, за да му попречи да кара пил

Когато приказките не помагат, идват „шамарите”… по най-милото

Пламен Георгиев,
BMW 3 Series Coupe E92

, BMW

BMW 3 Series Coupe (E92)

Т ова, което преди дни е било перфектно поддържано BMW 3 Series Coupe (Е92), в момента се нуждае от спешен ремонт. И не защото водачът му е бил неопитен с палавата задница, а заради умишлен акт от човек, който не би трябвало да се държи по този начин. Става въпрос за баща, който решава да потроши колата на сина си, за да му попречи да кара пил.

След като не успява да убеди сина си да му даде ключовете, бащата поема нещата в свои ръце. И явно е бил доста вбесен, защото уредът, който използва за деянието, е кирка. У нас имаше доста вандалски посегателства именно с този инструмент, но тук подбудите са били други, образователни. И назидателни. Дано синът поне си извади поука.

Любопитният инцидент се е случил в северна Испания в началото на месеца, когато минувачи алармират полицията в Логроньо за акт на вандализъм. Когато пристигат на мястото, полицаите виждат SUV да напуска местопрестъплението. Малко по-късно друг полицейски автомобил спира въпросното возило с двама пътници в него. Зад волана е бащата, а 32-годишният му пиян син седи до него.

Показанията са ясни. Синът отказва да му даде ключовете, бащата вади кирка от багажника и започва да налага „тройката” Е92. Може би доста по-удачно щеше да е, ако родителят просто бе спаднал гумите на автомобила, а не да избива яростта си върху него.

любопитно автомобили кирка вандализъм вандализиране BMW XM Label Red алкохол