24-годишен спечели Lambo от лотария, размаза го след седмици

Младият собственик на Huracan твърди, че „една крава” го е ударила отзад

Пламен Георгиев,
Lamborghini Huracan лотария

CarMarket.bg/Facebook

К акто дошло, така си и отишло. В началото на февруари 24-годишен британец получи своето черно Lamborghini Huracan, което спечели с билет за лотария на стойност 1 британска лира. Той обаче се е порадвал на късметлийската си придобивка няколко седмици.

Грант Бърнет взима печалбата си от лотарията Click Competitions миналият месец. След като се оказва, че печелившият билет е у него, получава предложение: или Lamborghini, или 100 000 британски лири кеш. Както може да се предположи, повечето 24-годишни биха избрали блясъка, както прави и Бърнет.

Но усмивката му вече я няма на лицето, след като стана ясно, че струващото 160 000 британски лири спортно возило е вече в бокса, пострадало тежко след катастрофа.

Така Facebook екшънът за злощастния късметлия започва. Съдейки по The Daily Mail, Бърнет явно прекарва времето си да отбива яростните атаки на завистниците, които злорадстват, че е слаб шофьор, а той им отвръща с двете най-използвани думи в английския, когато говорим за уличен сленг.

Иначе от снимките в британското издание става ясно, че Huracan е пострадал доста сериозно. Бърнет се опитва да се оправдае, казвайки, че „една крава” го е ударила отзад, заради което той се е завъртял. Но предвид сериозните щети, въпросът е: с каква скорост се е движила тази крава, че да го завърти и колата да понесе такива щети?

Най-положителното в цялата ситуация е, че нито Бърнет, нито никоя „крава” не са пострадали при инцидента. Тежко пострадало е само егото на въпросния герой. Но все пак той е имал благоразумието да застрахова автомобила за 12 месеца, така че ситуацията за него все пак се е развила сравнително добре.

любопитно автомобили лотария катастрофа Lamborghini Huracan